Werkgroep Decor

Vorige Voorpagina Hoger Volgende

(foto)

Op vrijdag 16 januari kwamen we voor het eerst samen met de werkgroep decor; nu om echt aan de slag te gaan. Deze groep bestaat uit enkele ouders, meesters en één juf. De voorbereidingen waren getroffen, het materiaal werd ter plaatse gebracht (dank u, Guido) maar... de nietjesmachine liet ons af en toe in de steek. We werkten verder, maar echt vlotten deed het niet. 'Groeipijnen' noemen ze zoiets.

De daaropvolgende vrijdag vlogen we erin. Het materiaal was in orde, de 'jobs'  werden verdeeld, en iedereen ging aan het werk. John en David, twee papa's, legden zich toe op het maken van een basisconstructie om flatgebouwen en zuilen te maken. Jos, Johan, Elke, Pieter, Michel en Nico werkten verder aan de kubussen. Erik, Ronny en Marieke waren thuis verdere plannen aan het smeden...

Resultaat? Een knap systeem werd gecreëerd om decorstukken vast te hangen en 22 kubussen werden afgewerkt. Nog 26 te gaan...Er moet nog heel wat gemaakt, geverfd, geschuurd en bedacht worden, maar we zien het nog steeds zitten.

Met deze enthousiaste groep mensen moet dat lukken. Maar het besef leeft wel dat er nog heel wat werkavonden moeten worden voorzien..
Hulp is altijd welkom.

decor@7sleutels.be